24 februari 2018

Uppe i Norrland! 24/2

Allmänt

Hej på er alla bloggläsare. Lite dålig uppdatering men haft massor att göra och haft 0 tid till annat. Idag är vi i Norrland och vi ska även åka en sväng för lite mat. Allt är verkligen så enkelt här och typ inga konstigheter. Ett lugn jag aldrig varit med om helt enkelt. Fast andra sidan är jag lite överallt gelatinen och kan faktiskt erkänna att jag saknar att jobba lite, haha!


Vi ska som sagt åka och äta på något mysigt place en bit bort och därpå ska vi eventuellt ut. Då jag tror ytterst få är ute pga löningen bör komma på måndag kan det bli glest med folk?! Men det märker vi! Nu blir det leta upp en mysig resturang och så hörs vi mer sen igen, puss på er

Go morgon alla bloggläsare, hopps ni sovit gott och att ni når bra! Själv mår jag super och ska inom kort göra mig redo för dagen! Idag har jag massor att göra och ska mesta dels lägga tiden åt jobb, haha! Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag oavsett vad ni fick och att ni ändå blev nöjda över vad som gavs.


(null)


Som berättade i min video är jag inte van att dels fira denna "högtid" och låtit den passera mig väldigt ofta obemärkt förbi. Men min kille var HUR SÖT SOM HELST! Jag hade förväntat mig något enkelt som en redbull och kanske lite blommor, haha! Men när han gav den ena saken efter den andra kändes mina presenter SJUKT TÖNTIGA!!! Därför ska jag komplettera upp lite med att bjuda ut honom på Jensen Buffhouse i Jönköping och bio på detta också. Min värdighet vill jag liksom ha kvar, haha!


(null)


Idag blir det jobb och har massor att göra. Ska redigera morgondagens video och försöka komma igång med podden också! Hela helgen som kommer, kommer jag enbart redigera... Kul?! Aja allt för er, bloggar mer sen igen, puss på er!