Go kväll alla bloggläsare! Då är det fredag och snart dags för mig att korka upp. Tanken var att hela Februari skulle bli lite hoppigt. Men verkar ändrat sig helt! Vad jag kan se är det bara 3 dagar som blir drabbade och det borde jag kunna fixa?! Känner mig på topp och inväntar nu folket. Jag har varit upptagen med annat hela dagen...


När vi är klara här ska vi bege oss ut och jag är några min sen pga att mina skor är borta! Min kille tyckte jag skulle använda mina andra par Jeffreys.... NEJ det kommer aldrig hända, haha! Nu blir det igång bloggar mer sen igen puss på er!(null)22 januari 2018

Längtar! 22/1

Allmänt

Hej på er alla sötisar, glömde helt av att uppdatera idag och har haft lite mycket helt enkelt... Skönt att månaden som är nu är den sista "stressiga" månaden innan jag trappor ner. Övrigt mår jag bra, väldigt fint väder och mår allmänt riktigt bra. Vaknaste 30 min tidigare än planerat och det kan man säga vad man vill om, haha!


Idag ska jag försöka ta mig till gymmet om tiden räcker till. Lite smått seg dag. Men vad kan man vänta sig av en måndag?! Jag föredrar tisdagar och onsdagar då dom oftast går snabbt! Fredagar men givetvis, men på ett annat sätt. Aja bloggar mer sen igen puss på er!

21 januari 2018

Övertrött?!

Allmänt

Hej på er, ledsen för lite dålig uppdatering idag... Men har varit lite trött. Somnar mer eller mindre hela tiden när jag kollar på film och ett tag trodde jag det varit pga hormonerna. Men börjar allt eftersom misstänka annat, riktigt obehagligt! Övrigt mår jag bra och hopps det inte är något allvarligare än så!

(null)


Nu blir det lite kvällsmat och därpå sängen för att möta morgondagen! Ser verkligen fram emot näst nästa månad som kommer då jag vet att allt ändras till det bättre! Mer än så tänker jag inte säga och bara lida genom månaden som kommer och därpå är det lugnt! Nu blir det vara lite social med kille den sista dagen vi har ihop innan han ska hem till sig. Bloggar mer imorgon igen, natti!

(null)