Börjar lugna ner sig! 15/1

Go morgon alla bloggläsare, ledsen för gårdagen men fick lägga mitt fokus på annat än att uppdatera här... iaf idag är det måndag och är lite små låg. Vet inte riktigt varför? Men det kanske löser sig inom tid? :) Idag blir det en lång dag och är säkerligen inte hemma fören 21:00. Börjar få iordning på lägenheten dessutom och ska ringa en städfirma som kan ta hand om det jag inte hinner med. Dessutom kommer jag behöva leta dagmatte som tar hand om lillen när jag inte är hemma.


Vad mer som sker i veckan är mesta dels jobb och inom tid kommer jag snart kunna jobba lite mindre. Jag har fortfarande en hel del att göra. Men det börjar lugna sig och det är väldigt skönt. Nu blir det ta det lite lugnt och så hörs vi mer sen igen, puss på er!

Nu är jag tillbaks! 13/1

Go morgon alla underbara och trogna bloggläsare! Nu är det dags att komma tillbaka och börja blogga som innan! Ni förstår inte hur mycket jag dels jobbat och haft att göra med nya lägenheten. Jag kommer visa hur jag bor så fort ALLT är färdigt! Fick min glasdusch igår och jag älskar den! Standar duschen är ofärgatglas i hyreslägenheter. Som jag hade i min gamla lägenhet på Käpplunda. Men fick turen att få färgat glas (mörkt glas). Dom är visserligen lite dyrare, men GUD så mycket snyggare det blev, bild finns på min Insta MollyNilson heter jag där :)


Idag ska jag hämta mitt bord och eventuellt podda med min kompis. Oj vad mycket vi har att snacka om! Våra liv är lååångt från vad det var för ett årsen. Allt har verkligen ändrats till det bättre och mer kommer vi prata om då! Nu blir det lasta av sakerna från min gamla lägenhet till min nya. Bloggar mer sen igen, puss på er!

1 Januari!

Go kväll alla bloggläsare, vet att jag varit borta en bra stund och det har verkligen varit behövligt. Har varit fullt upp från senaste dagen jag blogga till idag. Har dessutom lämnat min 1:a och bir nu äntligen i min nya lägenhet. Känslan när jag fick nyckeln och kunde komma in är HELT obeskrivlig! Allt som hänt detta året har äntligen fått sin belöning. Allt som började i kaos har nu fått ett lyckligt slut. Allt slit har varit värt och att jag fick fira in det nya året i min nya lägenhet ihop med min kille gjorde verkligen allt!


Ni som följer mig på snap har redan sett vem jag har sällskap med och detta år kommer verkligen bli fantastiskt! Jobb rullar in och livet känns underbart. 2018 är mitt år då allt vänder helt, gott nytt år på er!(null) 


(null)