16 juli 2018

Semester

Allmänt

(null)

(null)

Go morgon alla underbara! Hoppas ni mår bra och sovit gott. Själv mår jag toppen och ligger just nu på stranden och solar. Hur skönt som helst! Idag har jag även tagit semester och ska mesta dels ta den tiden till att jobba igen allt som rör mina sociala medier. Men med lite tur kommer jag även kunna få något mer flow.

Solen skiner och jag mår toppen! Ska även ringa runt lite olika boenden på Öland för kommande semester och ska bli riktigt mysigt! Därpå ska jag gå lite på stan och kanske ta en fika med någon kompis. Nu blir det sola och bad.

Bästa med att inte ha några direkta "plikter" (semester) är att man kan gå upp lite när det passa själv. Verkligen underbart! Hoppas ni får en solig fa också, puss på er!

15 juli 2018

Fira papi

Allmänt

Go morgon alla underbara bloggläsare! Ledsen för veckornas senaste uppdatering... Ska försöka tänka på att uppdatera och få in ett flow som jag aldrig får till. MEN nog om detta! Idag är det Söndag och vi ska inom kort till mina föräldrar för att fira Papi. Vad jag förstått kommer alla hans 6 syskon vara där och deras respektive också såklart. Gällande kusiner vet jag bara 4-5 st som ska dit. Men det kan mycket väl bli fler!

Ska försöka få upp lite videos nu mer. Fått lite smått feeling och tycker redigeringen går ganska enkelt. Videon ni ser nedan visar jag upp våra 3 senaste familjemedlemmar. Asså hur söta? Jag har verkligen saknat ha dessa små saker. Dessutom blir dom sjukt personliga. Bara en sådan sak!

Nu blir det fixa sig lite inför dagen och packa med alla i vår lilla familj familj. Ska även försöka att vlogga lite idag. Senare ikväll har jag lovat min lilla kusin att vi ska ta kvällsdopp. Jag är långt från en badkruka och är mer under vattnet än över. Kanske inte konstigt att min sport blev simning när jag var yngre? Nog om detta! dags att speckla nyllet. Hoppasnb i får en toppen dag ni också puss på er!