25 juli 2018

Köp AC

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>

Toppen hittar ni Här, Byxorn hittar ni Här
Armbandet hittar ni Här, Skorna hittar ni Här

Go morgon alla sötnosar! Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv mår jag super och är i full gång med att göra mig redo för dagen. Solen skiner och det är super varmt. Jag funderar allvarligt införskaffa mig en AC som ska gå under sommaren. Helt sjukt vad vädret levererar och egentligen dumt att klaga. Men tänker på alla äldre och djur som kanske inte har samma möjlighet att fly undan värmen.


Nu är jag också klar med tvätten och det blev super! Skönt att få undan saker som stått. Jag gillar pyssla här hemma och finns tiden brukar jag gärna göra detta. Imorgon ska även killen till norrland. Jag valde att stanna kvar här hemma istället för att flänga runt. Dessutom behöver mitt fulla fokus vara här. Sen valde jag också att stanna kvar av en annan anledning med det sparar jag till podden. haha!

Senare ikväll ska vi eventuellt ut och äta lite gott. Vet dock inte helt säkert vilken resturang som blir. Men lite sugen på indiskt. Satt igår och knepa ihop en video och jag blev riktgit nöjd över den. Sällan jag blir det faktiskt. Dock finns det lite små saker. Men ska kika på nytt redigering program inom snar framtid. Kanske man slipper det? :)

Go eftermiddag alla underbara. Hoppas ni fått en fin dag och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och ska påbörja skriva lite fakturor som ska ut nästa månad. Jag är en person som ALLTID sparar detta till sista dagen. Ingen bra ide. haha! Tänkte jag slänger upp lite bilder som jag tog på Öland. Bilderna är tagna i Sandvik och jag längtar redan tills nästa sommar. Det är torts att jag blir 28. haha!

 
 

I Lördags eftermiddag lämnade vi Öland och begav oss hem. Det tar ca 4 - 5 timmar från Ölanbd till Skövde. Beroende på hur många stopp man gör. När vi kom hem hämtade vi dom små svinen och jag har verkligen saknat dem så mycket. Därpå åkte vi hemåt och beställde vi hem pizza. Vi avslutade dagen med lite film och gott till. En riktigt mysig kväll.

 
 
 
 

I lördags och idag har vi helt fokuserat på lägenheten. Tro mig det var ingen vacker syn... Men efter lite jobb är vår lägenhet i sitt normala skick (ren). Nu håller vi på att tvätta upp det sista i tvättkorgarna. Det som någon lovade att göra (vilket aldrig händer). Tillslut fick jag nog och hävde ur allt och slängde in föra maskinen. Upptäckte att diskmaskinen inte gick som den skulle och gjorde en häxblandning och vips funkar den som den ska igen. haha!Resten av dagen ska jag inte göra jätte mycket mer än sitta i samtal och försöka få bukt på vad som gått "snett" i vårt bokslut. OM ni någon gång funderar på att skaffa eget. Ha ALLTID en revisor med er. Dom vet och kan det vi vanliga dödliga inte förstår. haha! Skämt och sido. Det är en bilaga som ska skickas och inget värre än så. Nu ska jag fortsätta med resterande tvätt och övrigt pappersarbete som ligger kvar.

20 juli 2018

Öland forever

Allmänt

(null)


(null)


Go eftermiddag alla underbara bloggläsare. Jag hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag toppen och befinner mig nu vid stranden och bara lever livet. Verkligen underbar väder här på Öland och jag kommer aldrig lämna detta paradis oavsett hur mycket folk anser Gotland är bättre. Dessutom kan jag meddela att jag lämnat klackarna och allt jag är van vid på hyllan denna veckan.


Att utmana sig själv är skoj och tror jag gjort ytterst få skulle tro om mig. Men det återstår och ser när dessa bilder väl publiceras. Haha!


Senare idag ska vi äta på vår favorit resturang som ligger i Sandvik. Den är verkligen GULD! Därpå ska jag bara njuta av vädret och kanske en sväng in mot stan imorgon. Måste till min favorit butik i Borgholm. :)


Jag passade också på att lyssna på mitt sommarprat jag spelade in för 2 årsen. Helt sjukt att jag fick och vågade ta den chansen! Jag är verkligen grymt stolt över mig själv att jag vågade ställa upp!


Ni hittat mitt Sommarprat Här