25 juni 2018

Lite vardagslyx

Allmänt

Go morgon alla sötnosar. Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Solen skiner och jag är på toppen humör. Haft en riktigt bra helg och ska verkligen inte klaga! Är just nu påväg för att luncha med killen och därpå ska jag ta bilen och fixa mina fransar.


Det bästa jag vet är att vakna upp med perfekt hår och perfekta fransar. Att slippa behöva ta av och på underlättar så mycket i mitt liv. Då jag ALLTID är sen är detta ett stort +. Helt sjukt att dom suttit  3 veckor i rad och ärligt är det knappt jag behöver fylla på dem. Verkligen hur nöjd som helst!


Nu blir det lite mat och därpå vidare mot salongen. Ska hem till föräldrarna ikväll för att göra lite affärer. Nog om detta, Puss på er!

24 juni 2018

2 timmar kvar

Allmänt

Go morgon alla sötnosar. Sitter i bilen påväg hemåt efter varit uppe i Norrland. Blir mer fäst vid detta stället faktiskt. Dock är ett framtida boende kanske inte är aktuellt... Då jag har familj och vänner inom Skaraborg är det där jag vill hålla mig. Saker kan absolut ändras med tiden. Men det får jag ta då och tänka om vad vet jag?


Nu blir det raka vägen hem och sätta mig med veckans kommande schema och allt som ska göras... jag bara vet att denna veckan kommer bli KAOS! Är uppdateringen dålig vet ni åtminstone varför...


Nu är vi snart i Örebro där vi ska äta något snabbt innan vi åker vidare. Sen har vi drygt 2 timmar kvar innan vi är hemma. Puss på er!


(null)

(null)

(null)


22 juni 2018

Bo själv

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt ör bra med er och att ni sovit gott! Själv är jag väldigt trött från igår... Men övrigt är det bara fint. Idag är det midsommar och som vanligt dåligt väder och KALLT. Haha! Minns en midsommar då solen sken och det var varmt. Den dagen jobbade jag. Haha! Övrigt anser jag att midsommar är ingen jätte viktig "högtid". Men alla är givetvis olika!


Då ni är mer eller mindre involverade i mitt liv. Att ha ett förhållande är mysigt. Men det tär verkligen på en också... Lyssnat på en hel del poddar det senaste. Det handlar om den "nya morderna familjen". Att ha ett eget boende och ha ett eget liv tror jag är nyttigt. Att inte bli beroende av varandra. Saker blir enklare så som lån, hyra, räkningar etc. Men att umgås 24/7 är något jag verkligen tvivlar på är bra i långa loppet... vad tror ni?


Nog om detta. Nu blir det fixa det sista och därpå göra sig redo för lite firande. Glad midsommar på er alla sötnosar!


(null)

(null)