<Inlägget innehåller betallänk> 
 
 

 
 
 Ni hittar skorna Här

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis fixat mig för att åka ner till Jönköping. Skulle egentligen på tjejkväll nere i Göteborg. Men pgra av att jag behöver coola ner. Valde jag att boka in en natt där nere. Älskar staden och närheten vid vattnet gör verkligen allt! Jag kanske ska ta med badkläder? :)

Helt sjukt vad löshår kan göra! Verkligen helt förälskad i detta och skulle aldrig vilja gå utan mitt. haha! Töntigt, jag vet! Men är helt beroende. Dessutom har jag fått hem lite nya skor, Verkligen sjukt fina och färgen är riktigt härlig. Perfekt till ljusblå jeans eller utsvägda byxor för den delen med!

Blir äta lite gott där nere och bara njuta. Någon utgång står inte på schemat i nuläget. Men med tanke på att jag känner en hel del där nere kan det mycket väl bli som så. haha! Ska försöka börja bloggen igen. Men nya saker sker hela tiden. Men jag bor kvar och haft massa skoj även om allt inte visats här. Men ni som följer mig på övriga socialamedier vet om detta sen innan antar jag! Nu ska jag ringa taxin och därpå blir det en hel dag i Jönköping med lite shopping, mat, bio. Bloggar mer sen igen puss på er! 
mikrolån utan uc

Snygga jeans

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress