Go morgon alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och fått vakna utvilade! nu är vi påväg upp till Norrland för att fira påsk och jag kan säga som såhär... Jag är långt från glad!!! Från att vi lämnade Skövde till nu då klockan är 10:37 har jag suttit i telefonkö i 1 timme och 15 min för att få veta att dom som kan säga upp abonnemang inte jobbar idag... Jag har aldrig varit missnöjd med tre.se! Men idag slog det alla rekord! Helt sjukt att telefonförsäljare kan klassas som ett yrke... TRAGISKT!


Nu är vi iaf snart där och ska svara på lite Mail när jag ändå spenderat den närmsta timmen på att sitta i kö. Haha! När vi kommer fram ska  jag göra iordning mig och därpå ha ett Skype möte. Inom en snar framtid kommer jag kunna berätta mer om mitt projekt!


(null)Nu blir det jobba undan lite smått och därpå försöka slappna av och coola ner. Haha! Usch vad trött jag är på försäljare både privat som företagare... Haha! Bloggar med sen igen, puss på er!


Jag tror många av er som följer bloggen redan sett eller hört talas om denna filmen... Men vad gör det? Oavsett om man är för eller emot oss transsexuella är denna film mycket lärorik. Där får man följa en av dem första som genom gick en könskorrigering och dessutom valde "ansluta" en livmoder.I dagens läge är det bara en fråga kring just detta ska kunna gå hela vägen med just en sådan operation. Många TS-kvinnor drömmer om just detta och även om jag inte kan dela den längtan är det väldigt spännande att följa! Sen om det är rätt eller fel är upp till var och en. Naturligt kommer det kanske aldrig bli... Men vad är egentligen normalt? Finns knappt ingen som bär sin rätta hår eller ögonfärg. Svänger lite hit och dit mellan partners samtidigt som någon där hemma sitter och väntar... Ju mer filmer som denna uppmärksammas kommer fler transsexuella våg ta klivet mot rätt riktning!

28 mars 2018

Hatar stress

Allmänt

Go eftermiddag alla bloggläsare, hoppas ni mår bra och sovit gott! Själv mår jag super och är i fullgång med att gå massa ärenden på . Skönt att få saker gjorda och vädret är helt underbart! Ska ha möte senare med lite företag och senare ikväll ska jag försöka podda. Vet inte hur det blir med podden nu när vi är 1 avsnitt efter... Men vi ska försöka lösa detta!


Blev utbjuden på försenad födelsedagsmiddag av killen och var väldigt trevligt. Dock stressade han mig så jag glömde mobil och plånbok hemma, haha! Hatar folk som stressad mig... Men när det gäller deadline’s är det en helt annan sak!


Nu blir det gå på stan och därpå ska jag hem för lite möten, gå igenom Mail och annat "skoj", haha! Bloggar mer sen igen, puss på er!