Go morgon alla bloggläsare. Det var ett SJUKT bra tag sen! Jag har haft fullt upp med mitt och inte haft tid. Dessutom har jag haft hormonproblem från jag vet inte vad... Haha! Jag mår bra i talandes stund och ser verkligen fram emot denna månaden! Dessutom är det löning och bara det är trevligt. Var förra veckan på Olstorp och fock snefylla från jag vet inte vad... Usch! Dessutom fick kag ett skrapsår på knäskålen då jag föll... :(


(null)


Idag är jag påväg till Jönköping för att shoppa lite kläder och äta gott. Jag har verkligen saknat att blogga och väldigt glad att jag tog tid nu. När jag kommer hem ska jag göra ett schema för att få allt rulla som det ska.


(null)


Nu ska jag fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen. Puss på er!

2 maj 2018

Ny säng

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare. Hopps allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och är i fullgång med att gör mig klar för dagen. Har massor att göra idag som jag ligger efter med som vanligt. Haha!


(null)


I veckan har vi hunnit kika säng då vi båda är överens om att den ska bytas ut. Dock hade jag aldrig trott att sängar kan kosta så mycket?! Den vi kollar på ligger mellan 20-25. Sjukt?


(null)


Måste fortsätta med mitt och så hörs vi mer sen igen. Puss på er!