28 november 2018

Tävling

Allmänt

<Innlägget innehåller betallänk>

Som ni vet har jag flyttat runt en hel del i mitt liv och sällan bott kvar av olika skäl. Det är verkligen massor att tänka på när det kommer till flyttar. Väskor och lådor ska fyllastill sin yttersta gräns och när det väl är klart är man mer eller mindre helt slut!

Inte nog med att man ska packa upp sakerna efter varandra och allt är kaos i 1 månad. Innan man lärt sig vart allt ligger. Som ett paket på posten ska du även flyttstäda... Tror alla vet vad jag pratar om när ångesten kommer krypandes. Tänk att bara slippa skiten och fokusera på ditt nya hem.

Ett företag jag och mina föräldrar anlitar oss till är nämligen Städservice I Skaraborg. Dom håller på med just detta och lite till! Allt från Hemstäd/Företagstäd/Storstäd/Flyttstäd/Fönsterputs. Alltid till ett rimligt pris och inga dolda avgifter.

Dessutom har dom en tävling igång just nu. Tävla om en chans att få Hemstäd för endast 100kr/tim inkl moms. Hur bra?

Ni hittar mer om democh deras tävling Här

28 november 2018

Orkade inte

Allmänt

 
Go kväll alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Själv mår jag super och precis fått tummen ur röven att blogga. Idag hoppade jag faktiskt gymmet pga att jag verkligen inte pallar... Men imorgon ska jag däremot dit och slimma till rumpisen. haha! Verkligen så sjukt taggad inför kommande månaden där det mer eller mindre ser helt galet ut.

Idag har jag bara jobbat och tror jag däckade i sängen utav en ren slump. Verkligen helt slut och som n i förstår var verkligen inte gymmet ens tänkbart. Men övrigt mår jag toppen och precis köpt lite gott inför kvällen. Har mer eller mindre helt slutat köpa godis och unnar mig mest frukt nu mer. Bra tips till er som vill trappa ner sockret lite lågsamt.

Nu blir det mys med lite gott och kika lite film. därpå blir det sova. Vi hörs mer imorgon på gymmet igen sötisar! puss på er!

27 november 2018

3000 för läppar

Allmänt

Go kväll alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och har precis sprungit klart på bandet. Riktigt skönt! Känner mig alltid lila stolt när jag väl tagit mig till gymmet. Hade verkligen ingen lust och så fort jag tagit på mig kläderna vände känslan. Sjukt va? Fått massa roliga nyheter idag med. Älskar när det går bra.


Funderar på att boka tid för läpparna imorgon. Kanske inget jätte nödvändigt. Men jag märker en enorm skillnad når jag tar bilder till bloggen/snap/Instagram. Vad det kostar är upp till var och en. Men 3000kr lägger jag på detta trams iaf. Liknande pris man kan lägga för en liten MK-väska. Haha!  Bra eller dåligt är upp till var och en!


Nu ska jag fortsätta med mitt och därpå hem för att sova. Bloggar mer imorgon igen. Natti!