30 oktober 2018

Kaos

Allmänt

Go kväll alla fina. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen. Står just nu på gymmet och är i fullgång med gymmet. Har mer eller mindre panik hur jag ska lösa morgondagen... Att vakna upp till kaos är inget jag ser fram emot. Men med massor tur löser detta sig imorgon!


Övrigt har dagen varit toppen. Allt verkar gå som planerat och kanske är nojig. Haha! Nog om detta. Imorgon ska jag ner till Göteborg inför min bröstoperation. Mycket som händer nu. Haha!


Efter detta pass blir det planera upp inför imorgon. Bloggar mer sen. Puss på er alla fina!

29 oktober 2018

Tutt-tid

Allmänt

(null)


(null)


Go kväll alla fina. Står nu på gymet och sliter som ett as. Haha! Tänkte vlogga lite innan men då jag hade 0 intressant liv valde jag bort detta. Men tänkte göra ett nytt försök imorgon då jag har lite mer att utföra. I nu läget är det mycket som snurrat i mitt huvud och vet knappt hur jag ska hinna med allt. En sak bag burit på långe kommer snart äntligen kunna meddelas.


Fick veta att det är nästan 75% av mitt umgänge som gått och blivit singel. Vilket gör att jag inte känner mig ensam och att detta år kommer bli guld! Daga att räta på ryggen och ge 2019 det allra bästa av mig. Haha! Dessutom har jag fått tutt-tid.


Nu blir det fortsätta med mitt. Inför min operation vill jag vara så snygg jag bara kan vara. Haha!

29 oktober 2018

Fel kliv

Allmänt

 
 
Go morgon alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin dag. Själv mår jag toppen och är i fullgång med att förbereda mig för dagen. Ska snart iväg till min revisor för att lämna in lite papper. Skönt att ha någon som gör detta åt mig och låta mig fokusera med mitt. haha! Till alla er som går i tankar kring att starta eget. Skaffa en revisor som fixar saker du (jag) inte förstår oss på eller har tid med. Bättre det blir rätt från början.

Idag har jag egentligeninget speciellt att göra. Ska skriva lite fakturor och planera nästa veckas planer. Jag har aldrig förstått hur mycket tid som egentligen behövts lägga på detta... Tills nu. haha! Men så länge man tycker det är skoj är det värt! Igår tog jag en fika ihop med en kompis. Riktigt trevligt! 

Senare idag ska jag ner till gymmet och får jag tid över skulle jag vilja spela in en video. Men jag har verkligen 0 koll på vad den ska handla om... Jag har förvisso en ideé. Men det känns onödigt och inte alls genomtänkt. Att vara offentlig har sina för och nackdelar. Varje steg man tar kan bli ett fel kliv och finns alltid något at riskera... Där av att jag valt kontrollera komentarer som ska upp och inte skriva exakt vad som helst. Nog om detta. bloggar mer sen igen. Slänger upp bilder från igår,