21 oktober 2018

Salongen

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mårbra! Själv ärjag baksi som ett as och mår skit. haha! Men jag lever! Gale kväll igår och provade faktiskt ett annat ute ställe.Sen dagenvi gick skillda vägar harjag velat göra lite galna och spontana saker. Blev en sväng till Jönköping. Älskar staden och folket. MAGISKT!

Nu sitter man hemma igen och helt döende. haha! Sitter och planerar upp morgon dagen och går igenm min mail med lite olika saker. Saker jag borde gått igenom för ca 3-6 månader sen... Usch mycket! Imorgon ska jag på möte och eventuellt en lunch ihop med en kompis. Kika lite affärer och gå igenom Guccis garderob. Boka tid hos salongen för oss båda. Samt beställa hem ett nyt halsband dåhennes håller på att ge med sig... Ni som har hundar. Är selar bra? Hört blandade meningar och vore bra med lite olika upplevelse.

Tänk att julen börjar närm sig. Verkligen så sjukt mysigt! Släkt och massa rolighetersom väntar! Nog om dett. Nu blir det mys med film. Bloggar mer imorgon igen, puss på er!

18 oktober 2018

Nytt kapitel

Allmänt


Hej på er alla finisar. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och haft fullt upp hela dagen mer eller mindre. Som ni märkt har uppdateringen varit rent av kass och försöker varje dag att hitta inspiration till att blogga.


Många av er har säkert redan förstått att jag bor ensam. Det är givetvis på gott och ont. Jag trivs med det och inser mer och mer att jag var aldrig redo för ett förhållande. Sen att det också fick sitt slut hade också sina skäl. Poängen är att mycket av min frånvaro är för att jag inte haft orken.


Även om förhållandet började bra fanns det andra sidor. Sidor jag inte tänker ta upp här eller ens beröra i detalj. Vi var aldrig menade för varandra och ju mer tiden gick insåg vi båda detta... Ett förhållande handlar om respekt och hänsyn till varandra. Något mina och hans vänner insåg inte fanns. Jag är en person som säger vad jag tycker och tänker. Jag orkar inte drama mer än nödvändigt. Idag inser jag att detta varit det bästa som hänt och hoppas han känner likadant.


Allt var självklart inte kaos och mycket var bra också. Men när argumenten tog slut och det gick till onödiga ord, personangrepp, försök att trycka ner pga utseende, hudfärg, umgänge, familj... Fick jag nog och här är jag nu.


Jag vill inte säga att jag är ledsen för det är jag inte. Men ett slut är alltid ett slut. Jag vet idag att jag inte vill träffa honom en bra tid framöver och tror han känner detsamma. Vad vet jag?


Poängen är att jag har så pass mycket skin på näsan och tar det till mig. Därpå går jag vidare och lägger det bakom mig. Jag har 2 lägen. Antingen är jag all in eller inte alls. Jag vill inte träffa någon ny en bra tid fram över. Vare sig nu eller senare. Jag vill fokusera på det jag vill och tror på. Jag vet vad jag kan och klarar. Ingen kille i världen kommer kunna berätta för mig vad jag kan och inte kan.


Jag är möjligen singel igen. Men hellre det än att spendera en dag till med en person som ändå inte är menad för mig eller tvärtom!


(null)


13 oktober 2018

Förändring

Allmänt

Go eftermiddag alla fina bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra.Själv mår jag toppen och har precis ätit lite. Nu sitter jag här och insåg att ni inte fått någon uppdatering. Lätt att glömma... Men jag jobbar på det! dag är det sndag och var tidigare ute och tog en fika ihop med twinsen och det var verkligen länge sen. Då jag är en person som sällan kan ta det lugnt satt jag mig själv i arbeta redan 30-45 min in i samtalet. haha! Som om jg inte har nog att göra. haha!

Det blev verkligen en lång stund och var riktigt trevligt! Pratade minnen och vad som sker. Bästa med barndoms kompisar är att dom vet hur jag alltid varit. Det är det bästa som finns om ni frågar mig. Under livet ändras man och ens åsikter man engång hade ändras till mer förnuftiga. Ett bra exempel är mina vego-period. Det är jätte bra att man kan välja detta. Men för vissa fukar inte denna stil och jag är tyvärr en av dem.... Men jag försöker givetvis välja mina dagar!

Idag blir det bara ta det lugnt och njuta av dagen. Ska försöka planera in ett möte i veckan. Vad det gäller kommer visa sig och går det igenom är jag riktigt tacksam! Nu ska jag sitta med lite planering inför imorgon och så hörs vi mer sen igen. puss på er!