13 oktober 2018

Förändring

Allmänt

Go eftermiddag alla fina bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra.Själv mår jag toppen och har precis ätit lite. Nu sitter jag här och insåg att ni inte fått någon uppdatering. Lätt att glömma... Men jag jobbar på det! dag är det sndag och var tidigare ute och tog en fika ihop med twinsen och det var verkligen länge sen. Då jag är en person som sällan kan ta det lugnt satt jag mig själv i arbeta redan 30-45 min in i samtalet. haha! Som om jg inte har nog att göra. haha!

Det blev verkligen en lång stund och var riktigt trevligt! Pratade minnen och vad som sker. Bästa med barndoms kompisar är att dom vet hur jag alltid varit. Det är det bästa som finns om ni frågar mig. Under livet ändras man och ens åsikter man engång hade ändras till mer förnuftiga. Ett bra exempel är mina vego-period. Det är jätte bra att man kan välja detta. Men för vissa fukar inte denna stil och jag är tyvärr en av dem.... Men jag försöker givetvis välja mina dagar!

Idag blir det bara ta det lugnt och njuta av dagen. Ska försöka planera in ett möte i veckan. Vad det gäller kommer visa sig och går det igenom är jag riktigt tacksam! Nu ska jag sitta med lite planering inför imorgon och så hörs vi mer sen igen. puss på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress