21 oktober 2018

Salongen

Allmänt

Go morgon alla bloggläsare. Hoppas allt är bra med er och att ni mårbra! Själv ärjag baksi som ett as och mår skit. haha! Men jag lever! Gale kväll igår och provade faktiskt ett annat ute ställe.Sen dagenvi gick skillda vägar harjag velat göra lite galna och spontana saker. Blev en sväng till Jönköping. Älskar staden och folket. MAGISKT!

Nu sitter man hemma igen och helt döende. haha! Sitter och planerar upp morgon dagen och går igenm min mail med lite olika saker. Saker jag borde gått igenom för ca 3-6 månader sen... Usch mycket! Imorgon ska jag på möte och eventuellt en lunch ihop med en kompis. Kika lite affärer och gå igenom Guccis garderob. Boka tid hos salongen för oss båda. Samt beställa hem ett nyt halsband dåhennes håller på att ge med sig... Ni som har hundar. Är selar bra? Hört blandade meningar och vore bra med lite olika upplevelse.

Tänk att julen börjar närm sig. Verkligen så sjukt mysigt! Släkt och massa rolighetersom väntar! Nog om dett. Nu blir det mys med film. Bloggar mer imorgon igen, puss på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress