8 oktober 2018

Snart upp och hoppa

Allmänt

(null)


Klockan är snart 00 och om ca 6 timmar ska jag upp för att göra mig redo för nästa dag... Jag känner mig just nu ganska lättad och tom. Jag inte deppig eller nere på det viset. Men känslan av att göra rätt val är inte alltid självklar. Jag trivs övrigt med mitt liv och har inga problem att se höjd punkter. Men ibland känns det som tiden går för fort. Pratade med en vän tidigare idag som inte hade några visioner. Jag vet hur det en gång var då det drabbade mig. Inte känna inspiration till något... Hemskt hur allt grubblande kan äta upp en människa inifrån.


Har precis gjort det sista med faktureringen och ska nu krypa till sängs. Älskar få saker gjorda och speciellt om man länge dragit ut på det. Gjorde mina fransar idag hos bästa Camilla. Så grym och alltid lila skönt att bli ompysslad. Imorgon har jag tid för mina klor och därpå ska jag inte göra så mycket mer. Kul liv haha!


Träna givetvis också! Även om jag HATAR det. Haha! Vet att jag lyst med min frånvaro och det kommer en förklaring. Men jag vill berätta detta på mitt sätt utan att hänga ut någon mer än nödvändigt. Känns väldigt onödigt helt enkelt. Nu blir det dejta kudden och så hörs vi mer imorgon igen, natti!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress