30 september 2018

Stress

Allmänt

Hej på er alla underbara och hoppas ni mår bra! Själv mår jag super och är i fullgång med att planera upp framtiden. Sitter nu på resturang ihop med en kompis. Mår riktigt bra och efter detta ska jag palla mig till gymmet. Fått massa energi inför kommande planer jag har och är så taggad. Jag är en person som svänger väldigt mycket och har en tendens att krångla till livet sjukt mycket. Haha!


Nu blir det lite god mat och härligt. Det som hänt är inget allvarligt. Men det klart man känner av det. Ska även gå in ett samarbete för att ta fram egen tillverkad produkt. Ja jag är trött. Men det är bara köra på! Detta måste bli helt klart innan jul. Då förstår ni hud stressad jag är. Haha!


Nu ska jag vara lite social och bloggar mer imorgon igen. Btw är det viktigt för er att få inlägg som innan? 2-3 om dagen? Säg till så ska jag fixa detta! :)

28 september 2018

Jag lever

Allmänt

 

Go kväll alla fina. Det var ett tag sedan nu och allt kommer få sin förklaring. Jag mår bra. Men det finns en sak som hänt och det är åt båda hållen. Men jag tror utan tvekan att det kommer bli till det bättre. Det måste det. Ibland får man bara intala sig detta och göra det bästa av situationen. Vissa av er kanske redan nu vet vad det är. Men allt kommer få sin förklaring inom kort. Varför jag varit borta och hoppat med mina inlägg.


Jag blir arg och besiken när jag går in här och ser att många av er kikar in. Hop om att det ska finnas något intressant/ointressant att läsa. Idag är det exakt 2 veckor kvar och därpå blir det nystart till det bättre. Nej detta gäller inte någon flytt. Jag bor kvar där jag bor och tänker göra detta en bra tid till. haha! Ekonomiskt eller inte. Det drabbar ändå bara mig, right?

Jag är sällan en person som klagar över min egna sits. Men den senaste tiden har varit blandad. Jag är trött, ingen ork att göra inte mer än nödvändigt och jag gör det som måstes göras. Men jag mår bra annars. Ikväll blir det mysa ner sig och försöka blicka framåt. Slängde upp lite bilder på en lunch för något tag sedan med en vän. Riktigt trevligt.

11 september 2018

tufft av olika skäl

Allmänt

 


 
 
Go kväll alla underbara. Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och haft en helt underbar dag. Tanken var att jag skulle träffa en kompis. Men när tiden rullade förbi kände jag att dels vare sig hade orkade till detta. Där av slutade det med att jag låg kvar i sängen. Kikade lite film och somnade till. Dem flesta av mina veckor är i vanliga fall väldigt fullbokade är det skönt att ta sig tid till att bara ta det lugnt. Vecorna går så vansinigt fort och ibland är det knappt man hänger med. Sjukt!

I helgen träffade jag en kompis och tog en liten fika ihop. Pratade om allt möjligt som rörde oss båda. Ibland när man har svåra perioder att ta sig igenom eller framförsig är det skönt att finna gemenskap. Att inte behöva känna att man är ensam om just detta! Det är något jag ansett är väldigt viktigt! Vill inte säga för mycket eller ge er en felaktig bild. Men ibland snurrar även ekorrhjulet lite väl fort för mig. Då är det skönt att stanna upp och hitta fokus.

Nog om detta. Imorgon ska jag försöka få upp en video och vlogga lite. Nu blir det mys framför tv:n med lite gott. Men först blir det en liten promenad med lillen. Bloggar mer sen igen. puss på er!