2 september 2018

Videoinlägg

AllmäntDet känns väldigt roligt att jag börjat vlogga och pyssla med detta på nytt. Jag kanske inte tjänar något på det egentligen. Men det är ändå lite roande att sitta under kvällarna och kunna redigera lite. Här får ni dessutom följa med när jag åkte till Göteborg. Lite matrial har dock varit skadat... Men jag hoppas att en liten kortare vlogg är minst lika skoj. :)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Inte gjort något ansträngande direkt. Bara kollat youtube hela dagen i sängen. Den lyxen är obeskrivlig. Hann även åka lite på stan och kika lite affärer. Men ska mer eller minrre göra detsamma imorgon också. Dessutom ska jag försöka få tid för naglarna. Helt glömt att 4 veckor redan gått... Har dessutom bara 2 kvar på vardera hand, Lite pinsamt, haha! 

Nog om detta. nu blir det gulla med dom små och därpå krypa ner till sängs. Imorgon ska jag jobba undan lite pappersarbeten och även kika lite på stan. Boka tid med revisorn och banken gällande en visning jag ska gå på. Men mer om det i veckan.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress