23 april 2019

Inte rätt i tid

Allmänt

Som TS är det inte alltid lätt att hitta någon. Man hinner bli bränd många gånger och vissa gånger är värre än andra. Jag tycker nästan i början av förvandlingen var värst... Man kunde ligga vaken om nätterna och knappt kunna sova. Pga att han inte hörde av sig eller var kort på sms... Man hade en klump i magen och varje gång det plinga till var det antingen en lättnad eller besvikelse. Beroende om det var han eller någon annan.

Men med tiden läker sår och idag rör det mig inte i ryggen om någon inte svarar. Ett problem mindre att lägga fokus eller tid på. haha! Vissa saker är inte menat att bli och andra är. Vissa saker kanske ndras under åren. Det en person inte såg i mig/dig idag kanske han ser senare i livet.

Detta har änt mig ganska ofta att då var det inte aktuellt, Tiden gick och helt plötsligt hörs man igen. Men jag ska inte ljuga. Jag är mer på min vakt idag än då. Även om man hade en historia DÅ. Vet jag också varför det blev som det blev och hur jag mådde. Pga detta låter jag alltid dom bevisa motsatsen.

Alla kan inte älska alla och ibland är det inte rätt. Det inser jag idag och frågar mig själv. Vad tänkte du på egentlige. haha! Det sägs att olikheter kan stärka 2 personer. Men det kan också 2 personer att falla.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress