14 februari 2019

Alla hjärtansdag

Allmänt

Go kväll, kom precis hem från en sjukt spännande kväll. Jag var nämligen på dejt. Haha! Asså jag var först väldigt skeptisk till detta. Men efter om och med gick jag dit. Fixade håret och sminkade upp mig. Ja ni vet?

Där stod han. Ljust bakåtslickat hår. Lite halv slitna jeans och en svart jacka. Asså jag blev helt stel och insåg precis att "shit han är snygg". Haha! Han hade reserverat bord och vi började prata. Faktiskt om allt och ingenting. Hade en väldigt trevlig kväll och nu ligger jag här och är typ kär. Haha! Märkligt det där.

Vi ska eventuellt ses i helgen också. Men det är inte helt säkert. Men om min tur nu håller i sig kanske 2019 blir ett kanon år. Jag fick iaf en jätte fin alla hjärtansdag och hoppas ni också fick det!

12 februari 2019

Galet

Allmänt

Go morgon alla fina. Står nu på gymmet och sliter. Haha! Hade verkligen inte någon lust ned detta... Men fick lite motivation. Fick även ett roligt brev jag kommer berätta mer om detta går vidare. Haha! Har inget jag skrivit om tidigare. Helt nytt som allt i mitt liv. Ska jag utnyttja min plattform är det nu det är dags. Haha!

Hela dagen som gått har jag planerat min kommande flytt ner till Småland. Helt sjukt att detta kan bli möjligt. Men vill hålla det lite på is först. Då det är många pusselbitar som ska passa.

Nu ska jag fortsätta med mitt och jag kan säga som såhär. Jag vet inte vad som hänt. Men allt går faktiskt galet bra! Dessutom är det inte jag som riskerar att bli arbetslös en längre tid. Hihi. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

11 februari 2019

Flytt

Allmänt

Go kväll alla finisar. Hoppas er dag varit bra och att no haft en fin måndag! Själv mår jag toppen och står nu på gymmet. Jag har insett att det är mycket roligare att gå till gymmet efter man sovit 2-3 timmar innan. Kan vara som så att jag fått in rätt rutiner om inte annat! Men jag hoppas inte på för mycket heller... haha!


Idag har jag varit på möte i Jönköping gällande lite samarbeten och därpå åkte jag hemåt. Verkade som det gick bra och med lite tur kanske jag lämnar Skaraborg på nytt. Kanske inte helt. Men kommer inte bi här permanent om ni förstår?


Nu ska jag fortsätta och därpå ska jag iväg och handla lite kvällsmat. Då min kyl är helt tom är det på tiden att fylla på den. Bloggar mer sen igen. Puss på er!