9 februari 2019

Dance dirty devil

Allmänt

 
 
Hej på er alla sötisar. Har precis suttit med momsredovisning och det är så SJUKT TRÅKIGT. haha! En halv dag gick typ åt till detta. Men väldigt behövligt! Har hunnit med galet mycket under denna dagen. Ska inom kort iväg hemåt för tt göra mig iordning för utgång. Vi är lite sugna att ta en spontan tur ner till Göteborg. som ni vet är min favorit stad. Kom fram till detta tidigare idag. Jag måste dejta en Göteborgare eller Norrlänning. Verkligen inget mellan läge här inte. haha!

Var tidigare på gymmet och slet som ett litet djur. Hade en kompis med mig och var faktiskt riktigt skoj. Sjukt att vi nästan var där i nästan 2 timmar! Jag går endast dit för att göra min grej och sen gå hem efter 30-45 min. haha! Men nästan 2 timmar är inte dåligt! Nu måste jag maiala lite sammarbeten och därpå ska vi planera in allt. Har jag berättat om att jag ska kanske få en privatchaför? Haha! Sjukt eller hur! Nästan att jag borde tacka äggnissarna som gjort mitt kändisskap verkligt igen!

Nu måste jag hemåt och därpå röja lite i lägenheten och förbereda inför tjejerna ska komma. Ikväll släpper vi loss vilddjuren i oss. haha! Bloggar mer sen igen. puss på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress