7 februari 2019

Jobb

Allmänt

 

Go kväll alla fina. Hoppas allt ärbra med er och att ni mår fint! Själv har jag precis jobbat undan lite papper och förbereder helgen. Ska försöka hinna boka tid för mina naglar och jobba undan lite videos. Usch jg liggr efter så mycket verkligen och vill verkligen jobba ikapp. Men ibland går allt inte 0som man tänkt sig. Helgen som var är ett mycket tydligt exempel. haha! Kaos om allt och jag tänker inte ens gå in på det. haha!

Nu blir det skriva ut lite papper och därpå hemåt för att göra iordning sig till gymmet. Jag har insett att jag är en nattmänniska. Jag tycker det är enklare att gå till gymmet på kvällen. Jag har enormt svårt att gå till gymmet under morgonen och eftermiddagen. Dels att jag oftast har annat planerat. Men också för jag är sjukt morgontrött. haha!

Bilderna är tagna från en affär som hade massa fint. Hittade en vas och lite annat trams när jag var inne där. Men mer exakt vad det var kommer jag gå in på i ett annat inlägg. Nu måste jag bli klar och därpå sängen. Bloggar mer kanske sen igen. Puss på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress