20 februari 2019

Kaos

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
Go kväll alla fina. Hoppas er dag vrit bra och att ni mår bra! Själv mår jag helt okej och ska inom kort göra mig redo för sängen. Dagen osm varit har jag aft fullt upp och haft världens sjukaste huvudverk... Inte jätte skoj. Men vad har man att välja på ibland? Men nu verkar den försvunnit och jag mår betydligt bättre!

Jag verkligen älskar denna nya tröjan jag köpte. Jag vet att glitter och sånt är mer ellerm indre ute. Men den är verkligen så himla SÖT. Jag är verkligen ett freak när det kommer till stickat. Sen byxorna är en av mina favoriter och nu beställt  i liknande färger. Säger allt vad jag tycker om dem? ;) Stövlarna som ni ser nedan är också guld värd och älskar detaljerna. Köpte dem för jätte länge sen och använt dom flitigt. Dessutom grymt bekväma!

Tröjan är från Gina, Byxorna är dock slut i lager. Men jag länkar liknande par Här, Stövlarna är från Bubbelroom.

Nu blir det mys framför tv:n och försöka strukturera morgondagen. Då jag inte vet hur det ska gå är jag rätt nervös. haha! Men jag antar det är blir bra tillslut! Jag ska även på begravning... Sjukt tråkigt och jag hoppas det blir ändå trevligt. Trots omständigheterna som är. Aja bloggar mer imorgon igen, puss på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress