19 februari 2019

Vardagslyx

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 
 
 
 
 
Go kväll. Jag vet att jag inte uppdaterat denna veckan. Men jag får verkligen inte till detta... Imorgon ska jag iaf har arbetsintervju med 5 st som kommer sköta bloggen åt mig. Ja, jag kommer skaffa en "assisten" och det är verkligen nödvändigt. Då min tidi nte räcker till har jag inte mycket till val... Jag vill att ni ska få matrial konternuerligt och då måste jag helt enkelt prioritera rätt saker.

För någon vecka sedan åkte vi ner till Jönköping och bodde på världens mysigaste hotell. Verkligen super trevlig personal! Då vi hade bokat ett mini rum uppgraderade dom detta utan krångel. Hur bra? Väldigt centralt och när till allt. Jag kommer utan tvekan ka tid med P. Jag gillar överraska personer och detta är helt klart en bra grej att ge bort spontant!

Ni hittar detta och fler hotell Här

Nu blir det sova och imorgon blir det jobba undan allt jag ligger efter i. Sen intervju inför min kommande anställda. Väldigt skönt att få hjälp med saker osm redigering och annat skit. Saker jag gillar göra. Men tiden saknas till. Bloggar mer imorgon igen. natti!
Angelica Wåhlin

Så härligt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress