21 januari 2019

Annan stad

Allmänt(null)

(null)


(null)Go eftermiddag alla bloggläsare. Hoppas ni mår bra och att ni fått en fin start på denna fredag! Själv har jag precis skickat iväg 2 mail och gått igenom lite saker för kommande samarbeten. Skönt när det rulla! Skulle egentligen spendera en dag på stan. Men då jag mår lite halv bra väljer jag att ta det imorgon. Då jag även kommer vakna upp i en annan stad.


Har mer eller mindre endast legat i sängen och tagit det lugnt. Men ska inom kort börja packa väskan och därpå bär det av. Då jag helst inte tar tåget ska jag se om biluthyrningen har en bil ledig. Älskar att det ligger så nära.


Nu ska jag spackla nyllet och därpå packa inför min lilla resa. Slänger upp lite bilder från igår. Bloggar mer sen igen. Puss på er!

20 januari 2019

Taxi

Allmänt

Go eftermiddag/kväll. Hoppas allt är ra med er och att ni mår fint! Själv mår jag super och ska inom kort möta upp Beccie över en fika. Ska bli riktigt skoj. Därpå kanske jag ska iväg om allt rullar på. Då jag har lite dö-perioder är det väldigt skönt att vara lite spontan. Då jag nyligen köpt en ny lampa går det helt fel ihop med mina gardiner... Panik. haha! Imorgon ska jag se om jag kan hitta rosa gardiner för att få någolunda ro i min skäl. haha!

Övrigt av dagen har jag bara varit hemma och slappat. Jag har varit riktigt trött och inte orkat göra något. Då jag är oftast väldigt stressad och alltid ute i sista minuten. Tror jag att det kan vara problemet. Det är givetvis självförvållat och ingen annans fel än mitt egna... Men aja.

Nu måste jag ringa taxi så jag kommer någolunda i tid. Egentligen skulle man kunna gå till Elins. Men pga vädret väljer jag hellre detta. haha! Vem försöker jag lura? Jag skulle aldrig gå den vägen om jag inte verkligen, verkligen behövde. Bloggar mer sen igen. puss på er!

(null)

19 januari 2019

Bästa ever!

Allmänt


Hej på er! Hoppas alltär bra med er och att ni mår fint. Själv mår jag toppenoch varit gnska nyss ute och handlat lite små saker jag ansåg jag behövde. Nu när mitt sovrum är mer eller mindre klart. Kan jag fokusera på massa annat som skulle behöva göras i lägenheten. Förstå min lättnad att äntligen bli klar!


Har dock 0 koll på hur mina stora fönster ska göras... Sjukt irriterande! Men andra sidan har jag äntligen fixat gardiner och kommer bli så sjukt bra! Hade ett samtal tidigare idag som kan bli väldigt intressant i framtiden. Jag är verkligen sjukt taggad med allt som sker. Har även börjat kika ny bil och med lite tur kommer jag snart ha en egen bil igen. Förstå hur skönt det är.

Nu måste jag dra mig om jag skahinna med resterande skaer jag inte gjort. Bloggar mer sen igen. puss på er!