3 juli 2019

Perfekt!

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>
 
 

Ni hittar Toppen Här & Liknande Väskor hittar ni Här

För några veckor sen fick jag hem detta och vad tycker ni? Detta till sommaren hade varit så fab. Kanske till ett annat par byxor. Men andra sidan är bilderna tagna i början av juni och det var GRYMT KALLT. haha!

Både Skorna och Väskan finns inte i lagret. Men dom båda är riktigt snygga och jag verkligen älskar dem! Nätta och enkla. Inga super höga klackar. Men ändå sjukt söta. Perfekt nu till sommaren eller vad säger ni?

Väskan är riktigt snygg och älskar hur dom valt ta fram den. Känns väldigt lyxig. Trots att det är en budgetväska. Kedjan är grymt snygg och valde mellan guld och silver. Men det fick bli en gul och lite sugen att skaffa en likadan men i silver. Vad tycker ni?


Toppen är så GALET SNYGG! Tänk en kväll ute med vänner och låt toppen bara följa med. Ett syggt jalsband till hade varit riktigt fint till. Men funkar lika bra utan också. Jag ska passa på att bära den nu. Sedan när jag örstorat brösten är saker som detta kanske något som inte lämpar sig. haha! Eller vad tycker ni?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress