18 juni 2019

Är på G

Allmänt

Hej på er alla fina. Asså denna veckan hur ska jag beskriva den? Kaos är väl ett väldigt milt ord. haha! Nej men allvarligt talat... Jag börjar mer och mer fundera på att göra något galet. Inte mig emot om man säger som så. haha! Var tidigare idag på gymmet och köttade. Lite sugan att dra dit senare ikväll igen. Verkligen fått feeling för detta nu. Idag körde jag armar för er som bryr er. haha!

Dagen som återstår ska jag bara hinka energidricka för att raffsa ihop mig själv. Som ni märkt har jag inte kommit tillbaka helt. Men jag jobbar på det! Solen skiner och det är faktiskt riktigt härligt väder! Ska försöka vlogga även idag och får se hur "intressant" videon blir. I helgen ska jag eventuellt iväg med en kompis för att festa som dom singlar vi är. Bara släppa allt och go crazy. haha!

Åh det är midsommar nu på fredag. Skan i göra något speciellt? Det ska jag! Kommer bli lite festande med vänner och bara tjöta skit. Alltid lika trevligt! Aja nogo m detta. Bloggar mer sen igen. puss på er!

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress