2 maj 2019

Minnen

Allmänt

Det bästa med minnen är att man kan le och nästan skratta åt det idag. Första kärleken man hade. Saker man bråkade om då. Inser man idagatt det var skit saker eller hur man nöjde sig med det lilla enkla. Promenader i månskenet kl 03:59 därman gick hand i hand. Breakup som man trodde aldrig skulle bli hel utav. Missförstånd som sedan slutade med försoning genom att båda hade fått mat. haha! Hur man "tappade" oskulden och hur viktigt det var att bli först...

Det finns killar jag aldrig kommer sakna och det finns dom som jag alltid kommer tt tänka enliten extra gång på. Ett minne jag har av en är följande. Jag vaknade upp i en dubbelsäng med balkong dörren öppen. Hörde fiskmåsar och bilr körde utanför. Det var i mitten på sommaren och jag hade precis fått sommarlov. Jag kan än idag känna hans doft och hur bra vi hade det. Även om vi var som natt och dag. haha!

Första samtalet och hur jag DOG för hans röst och hur glad jag var när jan frågade mig om vi skulle bli ihop. Han kommer alltid ha en extra plats hos mig och det vi hade kommer alltid vara något extra. Utan berätta för mycket om och vem detta är. Men han kommer jag alltid tänka liteextra på och vem vet. Han kanske gördetsamma. Även om oddsenär extremt små. Då jag inte ser ut som jag engång gjorde då. Men vem vet?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress