Det många anser är att livet blir enklare/roligare om jag bara får operera mig eller om jag får mina hormoner. Ja det kanske är så till en början. Men allt eftersom inser jag hur fel jag hade från då och idag.

Livet förändras. Sina egna perspektiv förändras. Många trans personer är väldigt trasiga från start. Det kan vara allt från mobbning till att inte ha en vän.

Jag har aldrig haft det på det viset. Givetvis har jag inte jämt haft det lätt. Det har funnits dom som har kollar snett och uttalar sig om mig. Absolut! Men idag kan jag se det som en viktig grund.

Det har gjort mig starkare som person och byggt mitt självförtroende. Även om det många gånger sänktes i början.

Men oavsett om jag hade tagit hormoner, gjort mina tittar tidigare eller nedre operation. Hade jag ändå behövt gå igenom den skiten. Enda skillnaden är. Jag gjorde om mig allt eftersom. Jag stressade inte över min förvandling. Jag skyndade inte på min process.

Mitt liv fick inte stanna upp. Bara för att jag inte hade hormoner eller pattar. Nej! Livet pågår samma veva som du bestämmer dig att byta kön, visa vem du giller eller byta jobb. Va dig själv utåt från början. Visa folk att du kan vara den du vill vara. Oavsett vad andra tycker och tänker.

För tar du dig igenom det. Då tar du dig igenom det också som du är. Tro mig det är värt så mycket mer. För därpå kan det bara bli bättre sedan ❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress