12 oktober 2019

Julen närmar sig

Allmänt

Nu är jag hemma igen och ska inom kort göra mig redo för sängen. Imorgon ska jag eventuellt träffa en kompis och även försöka få klart 2 videos. Sjukt att ni orkar vänta på mina långa pauser. Jag har även 2 viktiga möten inför imorgon. Det handlar lite om december och blir det bara av. Kommer bli perfekt! Hade dagen haft lite fler timmar på dygnet. Kunde jag fått fler saker gjort. haha!

Tänker ni föresten att Julen är nära? Många över säkert inför olika saker redan nu. December är en rätt mysig månad. Om man bortser från att det är sjukt kallt och mörkt. Ska även planera Julbord med båda personal och vänner. Egentligen är jag inget fan av sådant. Men ska man fira jul på något vis. Kanske detta är en bra grej? Om inte annat uppskattat!

Nu måste jag göra mig klar inför sängen. Därpå blir det en ny dag. Då jag också ska lämna besked om en annan jobbrelaterad sak. Som ni kanske förstår har mitt liv knappast stått stilla. Även om mina socialamedier legat lite på is. Kan jag säga som såhär. Så mycket jobb och kaos har jag nog aldrig varit med om. haha! På gott och ont. Men nu ska jag fokusera på rätt saker och kanske det löser sig.

Bloggar mer imorgon igen puss på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress