11 september 2019

Åter träffen

Allmänt


I helgen som var tog vi oss i kragen och gjorde en återträff med gamla klasskamrater. Jag blev lite paff att det tagit oss 11 år? Vad hände egentligen? Mycker har förändrats sen vi sågs senast och det var roligt att höra vad alla gjorde idag. Även om jag visste om till vissdel vad dom flesta gjort/gör. Men alltid bra att höra på nytt! 

Vi valde ut en ett mysigt ställe och samlades mellan 19:00-19:30. Då vissa av oss var sena. Då jag trodde att jag skulle bli sen förvarnade jag alla om det. Men jag kom komiskt nog i tid... Eller jag blev  3 min sen. Men det är inte märkbart. haha! När vi beställde tog alla in sina saker. Vilket jag HELT missat. haha! Där satt jag med en huvudrätt endast. Men tack vare bra service fixade dom ihop min mat under 10-15 min. Hur grymma? Trots att det var fullsatt. Kan det bero på mitt kändisskap? haha!

Hade tänkt att vlogga egentligen. Men då jag blev sen och inte pallade göra något "stort" valde jag bort den tanken. haha! En riktigt trevlig kväll med god mat och härligt umgänge. Trots att åren har gått och saker frändrats i allas liv. Var det som att sitta ihop som för 11 årsen igen. Riktigt magiskt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress