18 juni 2020

1-1,5 timmar

Allmänt

(null)

(null)

(null)

Go morgon


Solen skiner och jag hoppas allt är bra med er. Tänk att det snart är fredag igen? Jag menar hur snabbt går det inte? När man var liten tog det en evighet innan man fyllde år eller fick julklappar.... men idag. Det bara händer och sedan är det över. Haha! Galet!


Idag har jag inget direkt planerat. Ska på möte kl 10:00. Ska lära in mig mitt nytt program och det bör ta sin tid... Men hoppas det går hyfsat fort! Ska eventuellt in till Skövde. Då det är enklare att sitta där och få hjälp vid plats. Teknikkunskapen är ett återkommande ämne. Typ som herpes. Haha!


Nu ska jag snart upp och göra frukost. Har egentligen ingen lust. Hade bra mycket hellre legat kvar här och har redan förlorat 30 minuter på mitt velande.... Istället för en lugn och harmonisk  morgon föredrar jag att halvt stressa ihjäl mig. Haha! Så sjukt mycket roligare, woho taggad på livet! Känner ni igen er? 😉


Bloggar mer sen igen. Slänger upp lite bilder från fikan vi tog i Eksjö för någon dag sedan. Väldigt mysigt café. Synd att man flyttar därifrån och måste åka 1 - 1,5 timmar för att njuta av den nu mer... Men det gör jag så gärna. Vem vill inte sitta i en bil en halv dag liksom. Haha! Nej men det var trevligt. Lite långt kanske. Men det är som allt annat i mitt liv. Är man kort får man hitta metoder som tex en stol eller ett resemål. I detta fall Eksjö. Hörs mer sen. Puss på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress