16 juni 2020

Antabus och lim

Allmänt

(null)

(null)

(null)Go kväll


Egentligen är det natt. Men jag kom på att jag inte avslutat dagen och gör det nu. Jag har haft en fantastisk dag. Massa skoj i stan och även i Eksjö. Hur mysig är inte den staden? Jag bara ursäkta? Jag får nästan återfall att flytta tillbaka. Haha! Skoja! Visst den är mysig. Men att inte känna en kotte och alla är som allt ska vara. Well.... inte min grej.


Hade en väldigt mysig dag och var mer eller mindre dagens höjdpunkt för alla invånare. Haha! När jag satt och redigera bilderna förstod jag varför... Är verkligen mina pattar så stora? Jag som tänkte göra dom större. Haha! Tvek på detta asså! Nästa gång ska jag gå i burka och säga Allah, Allah ge mig choklad! Nej, men vad är folks problem? Har dom ingen tv hemma?


Hursomhelst hade jag det mysigt. Gick i lite affärer och kikade till där jag bodde. Det var under min dystra period då antabus och lim var min närmsta vän. Haha! Nog om mina problem att bo i en liten stad.


Asså jag menar. Hjo är en liten stad. Men detta är en mindre version av Falköping. Men i ett grymt dåligt format... inte undra på att jag mådde piss och behövde gråta ut på youtube. Haha! Det hade vem som helst gjort som behövt bo där och vet bättre. Haha! Åh fan nu har jag klagat klart.


Det är en mysig stad men att bo där 24/7 är inget jag gör om. Jag menar dom får Hjos nattliv verkar häftigt och då är det fan mig illa! Slänger upp dagens outfit. Lika om ni också tycker att pattarna behöver växa till sig lite mer! Bloggar mer imorgon igen. Natti!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress