(null)

(null)

Go kväll


Nyligen hemkommen från en härlig kväll på stranden. Det var väldigt mysigt och varmt. Sjukt trevligt. Om man bortser från alla jävla mygg... jag menar varför? Det är ett återkommande problem som klamydia. Det spelar ingen roll när det kommer. Det är aldrig uppskattat liksom.


Vi köpte med oss lite smått till stranden och satt och pratade. Väldigt trevligt. Märta var den som hoppade i flest gånger. Friskt vågat om inte annat. Kanske bra att berätta att hon är en hund. Ingen i vår ålder hoppar i nu mer. Vi börjar närma oss den ålder man bryter saker och kanske aldrig åter hämtar sig. Haha! 


Övrigt av dagen har den varit as varm. Älskar svettas som en gris. Bästa jag vet. Ska därför köpa solpuder imorgon och endast använda puder nu till sommaren. Jag menar. Vem är det jag ska göra mig snygg för liksom? Bor mitt ute på en åker och min närmsta granne är en igelkott eller en ko. Haha!


Nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt för att planera eventuellt en spontanfest. Så skoj! Magsår och ångestdämpande tabletter här kommer jag! Bloggar mer imorgon igen. Jag kanske har en ny sjukdom. Dagens diagnos lyder av vallningar från helvetet och myggbett stora som tennisbollar. Godnatt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress