(null)

Go morgon!


Solen kikar fram och jag är på ett betydligt bättre humör än igår. Väldigt skönt! Blev en sväng till gymmet igår och var väldigt skönt! Ibland tycker jag det är enklare att träna på kvällarna. Enda nackdelen är att man inte kommer i säng fören sent… Idag ska jag tvätta upp min träningskläder. Dom luktar skit. Haha! Men kanske förståligt när man tränar 5-6 gånger i veckan. Givetvis inte i samma kläder! Haha!

(null)


Måste också städa i lägenheten och få ordning här hemma. Har verkligen ingen struktur längre och trots det så låter jag det kring gå. Men idag måste det bli ändring! Ska köpa en Read Bull och sedan köra igång! Det brukar funka! Ett bra tips till er som har sambo. Vill ni slippa städa köp/kräv något mindre så tar du städningen. Har alltid funkat för mig!

(null)


Senare idag ska jag jobba undan lite grejer och kanske på ett möte om det inte blir inställt. Vilket också kan bli. Nu ska jag njuta av vädret på min balkong till en bra bok och något gott att dricka. Slänger upp lite bilder från jag fick klart balkongen. Blev så jäkla nöjd! Men det är inte helt klart! Vilket ni säkert förstår 🤭

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress