12 augusti 2020

Ett glas rosé

Allmänt


(null)


(null)


Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och med mig är det bara fint! Blev lite sen uppdatering idag. Men inte riktigt kommit in i det hela. Men bättre sent än aldrig! Kom ganska nyss hem och njuter av lugnet.


Idag har jag haft massa att göra. Fixade med papper, hämtade ut ett paket jag knappt fick in i lägenheten och även träffat mina fina föräldrar. Det var en prövning att bo hemma 1 vecka pga ut och inflyttning krockade. Men jag i ser att den tiden är förbi. Skönt för oss alla 3 om inte annat. Haha!


Som sagt jag har börjat blogga igen. Efter ett litet ofrivilligt uppehåll. Men det kanske ni förstått. Massa saker som legat överallt och ingenstans. Aldrig mått så dåligt över att bo så.... men nu börjar allt få sin plats och det ÄR SÅ SKÖNT!


Slänger upp lite bilder från igår. Då jag vill använda min systemkameror till bloggen. Kommer bilderna vara lite begränsade denna veckan. Hoppas det är okej! Men jag jobbar på att hitta alla utrustning! Nu ska jag ta en dusch och sen ringa en vän. Kanske ta ett glas rosé i den härliga värmen? 😇


Bloggar mer sen igen. Puss på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress