(null)

(null)

(null)


Hej på er!


Nu är det högtid för oss att sova. Dagen har varit väldigt härlig och älskar allt vi hunnit med under dagarna hör. Ändå känner jag att jag inte gjort hälften.... Men hoppas jag kommer känna mig nöjd tillslut!


Idag var vi och köpte en kupévärmare. Till alla som ska tälta eller prova på. Det är en investering ni inte kommer att ångra! Tro mig! Vi hade ingen när det blåste som mest och trodde att vi skulle frysa ihjäl. Haha!


Vi har kommit hem efter att njutit av vädret och god mat. Det kan vara den dyraste buffén jag varit på. Men kommer berätta mer om den upplevelsen imorgon.


Fantastisk dag och jag vill inte att denna semestern ska ta slut. Då min sambo går tillbaka till original tider och jag ska spendera lite mer tid på kontoret. Nya tider säger jag! Nog om det.


Natti och vi hörs mer imorgon! Slänger upp bilder på Ölands bästa pizza. Inte fel! Trevlig personal och god mat. Inredningen kanske skulle behövt en lite ändring på. Men övrigt super! Jag säger då det. Allt gott kommer från Södvik liksom min moder och hennes släktingar,  Puss på er!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress