(null)


Hej på er!


Då jag äntligen hemma efter en lång dag och haft väldigt trevligt. Även om det knappt hänt något märkvärdigt. Men ibland är det skönt att ha det så också! Inom rimliga gränser eller hur man brukar säga.

(null)    

Imorgon ska jag packa det sista. Vilket är väldigt mycket! Jag börjar fundera över att slänga allt i en grå säck. Kasta skiten mer eller mindre. Haha! Varför ska packa vara så oerhört svårt att göra? Jag menade. I ärlighetens namn är det den enklaste biten. Fast det finns tråkigare saker. Som att klippagräs, laga mat eller gå till gymmet. Haha!

(null)

Bero på gymmet. Jag har mer eller mindre varit handlingsförlamad hela dagen. Tack vare mitt rump-pass. Samma visa varje gång när den övningen ska göras. Alla vill ha en snygg häck. Men vägen dit är fan inte skonsam. Att sitta gör ont, att böja sig gör ont och att ens gå gör också ont. Ändå utsätter jag mig för det.... Samt betalar för att göra det. Haha! Sjukt!

(null)    

Det var enklare förut. Då sprang jag lite på bandet och därpå var jag klar. Haha! Blev inte gymmet idag. Som ni kanske förstår. Min röv behöver vila och jag vill gärna inte behöva gå med kryckor imorgon. Haha!

(null)    

Nog om detta! Till er som undrar. Nej jag använder inte smink till gymmet oftast. Jag spelade in en video och där av sminket. Som jag dessutom fick sota efter då jag fick ringa kry.... haha! Bloggar mer imorgon igen. Puss på er!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress