23 juli 2020

Noll koll

Allmänt

(null)

Go morgon


Hoppas allt är bra med er er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och vaknade ganska nyss. Ska strax göra mig redo för dagen och bege mig till gymmet. Därpå ska jag sitta i ett möte och kolla genom lite saker.

(null)

Mesta av dagen ska gå till att packa ner köket och prydnadssaker. Om bara några dagar åker vissa grejer. Det som är värst av allt är att jag måste mellan landa. Tydligen gick det inte komma intill tidigare... KUL! Men andra sidan kan det bara bli bättre!

(null)

I nästa vecka ska jag åka och kolla på golv, mattor, tapeter. Mycket andra tråkiga saker också. Jag är verkligen inget inredningsfreek. Men när jag väl är igång går det snabbt. Kommer givetvis inte göra detta själv. Haha! Men det kommer bli bra när det är klart! Vill ni veta en hemlighet?


(null)

Jag har inte en blekaste hur lägenheten ser ut. Haha! Det blev väldigt spontant och jag förbereder mig på det värsta! Både fysiskt och psykiskt.... Där av att jag ska byta ut mer eller mindre allt i köket. Haha!

(null)


Nog om detta. Slänger upp lite bilder från den bästa restaurangen på Öland enligt mig. Ligger i Södvik snett emot piren. Vi hörs mer sen. Puss på er!

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress