19 juli 2020

Sista veckan

Allmänt

(null)


Hej!


Jag blev sittande med vloggen från 22:00 till nu och av den anledningen inte bloggat fören nu... Men jag tror den blev riktigt bra! Hoppas på det iaf och att ni ska tycka det. Även om hälften av er inte ens kollar på skiten. Haha! Vadå respektlöst. Haha! Överlever nog.


I talandes stund är kl 02:33. Men väljer publicera detta inlägg på söndagen. Har massa annat som ska upp imorgon, nämligen!


Om 7-8 timmar ringer mitt alarm. Hade gärna sovit en stund längre. Men det kunde vara värre! Haft en väldigt trevlig dag och bara njutit. Massa gott och ibland lever man ganska gött! Ska boka tid för Stig och Stickan till veterinären. Ska åka på hälsokoll. Då dessa djur är väldigt känsliga. Kan det vara bra att kolla till dem lite extra! Samt Gucci ska också på likadant besök nästa vecka.


Varför jag tar det i olika omgångar är för att hon inte ska tycka veterinären är farlig. Första gången ska hon bara joina. Minns vår förra hund som fick sitt andra vaccin. Hon vägrade åka bil i nästan ett helt år. Haha! Stackars liten! Men det var alltid samma velande och vill försöka undvika detta framöver... Det kanske kan gå att lära en gammal hund att sitta? 😉


Nu blev inlägget as långt. Men om ni inte lagt er har jag bara 1 fråga... "Vad i helvete gör du uppe?" Haha! Skoja, nog om detta! Blogga mer imorgon igen. Natti!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress