28 juni 2020

Öland

Allmänt


(null)


(null)

(null)

(null)

Hej på er!


Ledsen att dagar varit lite sådär med mitt bloggande. Men vissa dagar har jag verkligen ingen lust och jag har inte mått jätte bra heller. Ja min läkare ansåg att jag skulle minska min dosering.... Det kan vara den dummaste idén hem fått! Mitt humör har varit upp och ner. Men nu mår jag iaf okej. Jag har inte massa ilska inom mig utan är mer väldigt känslig. Haha! Fan det får aldrig vara riktigt bra.


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Jag mår super och är på ett ok humör idag. Idag är en hyfsat bra dag. Jag är påväg ner till Öland. Jag älskar det stället. Är som ni vet uppvuxen där och i ifjol blev det aldrig av. Men i år sker det! Ska jag berätta vad jag kanske också mer ska göra där? Ni ska få en ledtråd. Man kan ställa en husvagn eller ett hus på det 😉


Nog om detta. Ska vara lite social. Nästan hela familjen är med. Förutom Stig och stickan som fått vakt. Kollade med ett zoo om deras pensionat. Men då skulle dom hamna i en liten bur. Ja ni vet vad jag anser om att ha dom i en sådan.


Nog om detta. Dom blev hemma och har en som ska kolla till dom. Alltid lite extra skönt! Slänger upp lite bilder från någon dag sedan vi åt ute. Bloggar   mer sen igen. Puss på er!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress