26 november 2020

Män i bil

Allmänt

(null)

(null)

Hej på er!


Vilken härlig dag det varit. Vädret började skit. Men blev bättre under dagen. Tur! Jag hoppas ni haft en bra dag också. Visst är det skönt att det snart är helg? Älskar känslan av "nu är jag ledig" eller hur man ska uttrycka sig. Haha! Vissa kanske anser att jag är ledig jämt. Men det finns alltid saker att göra! Men skönt med helg. Dessutom ska jag till min favorit stad. Som ni alla vet vid detta lager, vet vart det bär. Hur skönt?

(null)


Dagen har gått till att packa, chilla och bara vara. Jag har också försökt förstå mig på mitt tillfälliga redigeringsprogram... Ja min dator har valt att inte funka och hur kännas det? Ja, blir att köpa en ny till helgen... Precis vad jag ville och tänkte. Haha! Man bara. Vad hände? Jo livet hände. Händer lite för ofta. Enligt mig! Inte nog var jag nära att bli påkörd av en galning. När jag skulle köpa lunch... WOW! 

(null)      (null)När man trodde män inte kunde bli mer galna. Fan jag säger det! Män med för mycket testosteron, ska inte ha eller köra bil! Tack vare mina kattiga reflexer hann jag bromsa. Säger då det, mitt liv blir aldrig tråkigt. Haha! Nog om galna män i bil. Slänger upp lite bilder från i veckan!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress