7 oktober 2020

Dagens problem

Allmänt


Go kväll!

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag super och kom hem ganska nyligen efter gått på stan. Det är med blandade känslor att mörkret tränger på. Mysigt att belysningen kommer upp. Men dagarna känns plötsligt kortare... Men är det bara jag som längtar till julen. Om man bortser från snön. haha! Den kan jag gärna hoppa!

 

Idag har jag jobbat undan massa och varit på ett möte. Samt handlat lite små saker. Absolut inget märkvrdigt. Men lite saker till badrummet och annat. Tycker det är mysigt att gå i affärermelln 10:00-15:00. Helt tomt på folk och man slipper människor som inte fattar att vi lever i en pandemi... Där av att jag HELST undviker gå i affärer under helgerna!

 

Men till dagens problem... Jag älskar monster (drycken). Men den jag föredrar är punsh och peach. Bästa! MEN det verkar som alla affärer köpr endast in ex-antal av dessa... Varje gång jag kommer in till en affär. Spelar ingen roll om jag är i Jönköping, Skövde eller Linköping... Dom är ALLTID SLUT! Det finns en som är blå och heter mango någonting. Den är god! MEN inte 8 veckor på raken... Bara en sådan grej kan förstöra HELA MIN FUCKING DAG! Man bara "Ursäkta? Kanske på tiden att köpa in lite fler eller skaffa effektivare personal som inte förstör min dag?"...  Att bero på detta! I en affär sa ena kollegan "Ursäkta, kan du be Anna komma, jag glömde en grej på lagret" Jag bara, men snälla, du har väl egna ben? Ett bevis, av många jag kan lägga fram! Om inte tala om deras "glada" miner när man ska betala... "Något mer? (tvingar fram ett leende som ser mer ut som dom ska bajsa på sig vilken minut som helst)" haha! Vissa vekar glömt att dm har ett service-yrke? Aja innan jag uptäckte detta med drickan, tog vi lite bilder. Slänger upp dem som vanligt! Tro mig, det har häntmycket mer än detta jag berätta om. Men skulle jag berätta om allt. Skulle jag få sita här till kl 23:00 och det har jag verkligen tid eller lust med. 3 ord får ge er en hint trafik, tangentbord och dessa jävla män... haha!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress