5 september 2020

Tillbaka

Allmänt

(null)

(null)

Go eftermiddag alla finishar!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag super och är påväg in mot stan. Jag har verkligen saknat att blogga och vare sig tid har funnits eller möjligheten. Som ni vet bor jag nu mer i en renovering... Det är jobbigare än vad man tror. Men det kommer bli bra när allt är klart!


Idag är det lördag och vet ni vad? Började dagen på gymmet och sprang mina 5km. Det har blivit min nya rutin och inte vara det. Jag har gått över till vegansk-kost igen. Då min mage krånglar om det blir mjölkprodukter och även kött. Men jag äter det ibland. Men försöker undvika det. Det är stor del varför min mage varit stor som en ballong och värkt... Men nu är det över! Som om inte det är nog! Det ger extremt bra resultat! Rekommenderar verkligen att äta mer vegansk om man vill minska i vikt!


Nog om detta. Nu ska jag hämta ett paket från Albrektsguld. Fick ett sms igår om att det hade kommit. Ja nu kanske förstår att jag kommer blogga som vanligt igen? Haha! Livet leker och jag bloggar mer sen igen!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress