Hej på er!


Ledsen att det inte blev någon uppdatering igår. Men jag hade verkligen inte tid och önskade så att dygnet hade fler timmar. Eller kanske skulle jag gå upp kl 07:00 och inte ligga kvar till kl 10:00. Haha! KAOS! Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Sjukt att det är Onsdag idag? Veckorna bara flyger fram! Hade som mål hela dagen att städa ur min bil... Hur tror ni det gick. Haha! Ser för jävlig ut som vanligt.... Men det är det som är bra med en ny dag. Man kan göra om och göra rätt. Utöver dom andra bestyren man borde göra. Haha!

Idag ska jag jobba undan lite saker. Därpå hem till mina föräldrar en sväng och kanske köpa lite små saker som mjölk. En helt vanlig dag.  Jag jobbar alltid bäst hemma hos dem. Av många olika anledningar. Men främst för att det inte finns något att göra. Haha! Slänger upp lite bilder från helgen. När jag har tid, ork och lust gör jag gärna en rejäl frukost. Men det är på tok för sällan. Men i lördags lyckades jag hyfsat bra!

Kl 13:30 ska en inredaer svänga förbi och kolla runt. Därpå beställa posters och diverse krims kram. Jag är verkligen inte duktig på att inreda... Men jag försöker! Vill gärna visa upp när allt är klart! Vill få allt helt färdigt. Innan Golvet ska läggas. Givetvis ska inte jag lägga det. Tro mig då kommer det bli FULT. Haha! Kan man misslyckas med pannkakor ska man absolut inte försöka sig på. Att lägga ett golv, oavsett hur ”enkelt” det är. Jag kan och vet mina begränsningar och det är en av många man behöver en man till. Haha! Slänger upp lite bilder från helgens frukos och pizzan från helgen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress