Tycker det är sjukt hur tiden flyger iväg. Men nu är det kväll och jag ska snart lägga mig. Känner att denna dagen har varit väldigt bra och fått gjort det jag behövde. Kom hem vid 17:00 och bara tagit det lugnt. Fixat lite här hemma och fixat inför imorgon. Jag brukar kolla lite serier på kvällarna. Tycker det blir enklare att somna och varva ner.

(null)

Provade en lite "mini-pizza" från Lidel i lördags och deras nötter. Jag där för dessa. Dom nötterna kan vara bland det godaste jag vet. Det är mitt lilla lördags godis. Älskar! Var väldigt skeptisk till "mini-pizzorna". Det var helt okej. Kanske inte det godaste. Men det funkade! Perfekt efter gymmet och man behöver få i sig något snabbt!

(null)

Imorgon ska jag fixa lite här hemma. Städa och bara njuta på balkongen i värmen. Har börjat läsa lite böcker och tänkte roa mig med detta. Brukar inte gilla läsa böcker. Men tog upp detta i förra veckan och kan knappt sluta. Haha! Just det! Sprang lite på ICA Maxi idag. Dom har väldigt bra saker och fick hjälp av en super gullig kille. Snygg var han också hihi 🙈 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress