5 juli 2021

Kaos

Allmänt

Hej på er!

Måndag idag och jag har mer eller mindre bara suttit och jobbat. Fakturert den ena fakturan efter den andra. Ja ni förstår. Extremt skoj har jag haft det, haha! Började kl 09:00 och blev klar för kanske timme sedan. Men det blev bra och allt blev färdigt. Det är typ det jag har gjort hela dagen och försökt hitta insperation att sitta kvar på stolen. Vilket inte vart det enklaste. haha! Men nu är det klart!

Jag ska inom kort hemåt för att göra mig iordning till gymmet och spring av lite energi. Vissa dagar som idag. Är jag verkligen inte sugen att gå dit... Men vi fårse! Det är fotast skönt när man väl tagit sig dit. Det är bara vägen från hemmet och dit som är jobbigst. haha! Inte nog med det. Jag måste boka in tid för nytt sätt av mitt löshår. Det är bara 1 problem. När fan ska jag hinna detta. haha! Är det nu också jag skaffar mig en högra hand?

Imorgon ska jag vara på möte och städa hemma. Kan vi prata en sekund om mitt hem som förfallit helt och hållet. Hade mina städdagar och nu är dom mer eller mindre obefintligt...  Får panik av att komma hem till kaos. Inte nog med detta. Nu har även lillens mage börjat krångla... Först tvättmaskinen, sen diskmaskine, sen datorn och nu hunden. haha! Inväntar bara att bilen också ska lägga av. haha! Slänger upp lite bilder för någon dag sedan. Ska försöka ta mig till frisören imorgon. Måste få topparna klippta och en ny tid bokad. Räckte med min upplevelse igår... Som lilla trollet klutt. haha! Bloggar kanske mer sen igen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress