9 juni 2021

Lever livet

AllmäntGo morgon

Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Ett tag sedan igen. Men jag har inte hunnit eller haft insperation att blogga... Men tänkte jag börjar nu. Får in mer rutiner desto mer tiden går. Vilket är väldigt SKÖNT! Tidigare har allt krockat och inget riktigt fungerat. Men nu gör jag ett nytt försök. haha! Jag mår iaf väldigt bra och ska sätta mig med lite jobb. Senare vid 13:00 har jag ett möte och därpå är jag mer eller fri. Om jag inte hittar något annat att göra. haha!

 
Vädret är inte det bästa och ska plocka in sakerna från balkongen. OM det skulle bli regn. Nej men ska vi prata om balkongen. Den är klar! Förstår ni hur skönt det är! Allt slit och bärande har äntligen lönat sig. Nu är det bara små fix i hela lägenheten. Sen är detta klart. Som sagt jätte nöjd och ska bli så skoj att visa upp det jag gjort! Även om andra tycker det är snyggt och andra inte. haha!


Det har hänt så mycket sen jag bloggade sist och det är till det bättre! Idag inser jag att jag valde gå min egna väg kan varit det BÄSTA jag gjort! Jobben rullar in som förut, krogarna ska snart börja öppna upp och jag går på den ena visningen efter den andra. Haha! Ja men ni hör. JAG FUCKING LEVER! Älskar att få rutiner och börjat insehur jag ska göra för att komma i tid. haha! Men mer om det en annan dag! Dags att ta morgon promenad med lillen. Slänger upp lite bilder för någon dag sedan.

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress