Go morgon!

Vet inte hur länge sedan det var sen jag gjorde en uppdatering här. Men fick ett ryck nu. Solen skiner och vädret är helt underbart! Även om jag inte bloggat på ett bra tag. Har det hänt en hel del saker. Jag har funderat över vad jag egentligen vill. Tycker det är väldigt skönt att skriva av mig ibland. Där av att jag nu uppdaterar igen. Sen är det en aning roligare att blogga i många avseenden. Allt från bilder till skriva. Ja ni förstår!

(null)

(null)

I en av mina vloggar har jag pratat om min sänglampa som ger mig psykiskohälsa… Den jag hade innan (bilden högst upp). Då jag inte hade någon annan först. Fick jag ha denna som akut nödlösning. Men efter kollat runt i diverse olika affärer här i Jönköping hittade jag den ultimata lampan. Ja ni ser den bilden nedan. Visst blev det bra? Men till problem nr 2… Vad tros att färga guldknopparna svarta eller ska jag behålla dom? I dagsläget har jag börjat vänja mig. Men kommer jag bli helt psykisktstabil om detta åtgärdas? Vad tror ni? Tycker detta med inredning är så svårt. Men börjar få kläm på det eller vad säger ni?

(null)

(null)

Idag är det iaf onsdag (Lill-lördag). Bero på lördag… Utgång i lördags och det blev kaos. Från söndagen har jag hamnat i 548 olika mående . Hahaha! Men oj vad trevligt vi hade. Kommer berätta mer om detta. Men inte just nu. Det ni kan få veta är att det slutade med en bruten nagel, Demonstration på pungspark och  fyllekäk. KAOS! Bloggar mer om detta en annan dag 😘
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress