18 maj 2021

Hello

Allmänt


(null)


Hej på er!


Det var ett tag sedan. Men jag har bara inte haft inspiration eller tid att blogga. Det är mycket som händer och hänt sen sist. Trots att det bara gått 3-4 veckor. Men ska försöka bli bättre på att uppdatera. Tänk när jag uppdaterade 7-9 gånger om dagen. Hur fick jag ens tid till det och hade jag ens något att skriva om. Haha!

(null)


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra! Själv mår jag toppen och precis avslutat kvällen med en promenad med lillen. Försökte boka tid till henne på salongen i Skövde men proppat.... Det var i samband som jag köpte mat till mina 2 söner. Det är skönt att vaccineringen kommit igång och kanske med lite tur kan man ut i vimlet om 6 månader. Hoppas, hoppas!

(null)


Annars har det rullat på som vanligt. Träffat lite vänner och umgåtts. Jag är i fullgång med att försöka få min balkong inglasad. Bara det är ett projekt i sig. Samt massa annat skit som hänt. Haha! Men det är inget som inte går att lösa med pengar tack och lov! Nog om detta! Bloggar mer en annan dag! Slänger upp lite bilder från någon dag sedan då det var soligt ute. Puss på er!


(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress