6 oktober 2021

Stackars jävlar

Allmänt

(null)

(null)

Hej på er!


Länge sedan jag uppdaterade här. Men det händer och hänt så mycket sen senast. Jag har verkligen inte haft den tiden… Men jag vad verkligen inte haft tiden. I skrivande stund står jag på gymmet och verkligen fått in gymmet. Älskar! Finns väldigt många skäl att börja gymma! 1 du odlar mer och 2 både kroppen och du mår bra av det. Förstår inte hur folk kan prioritera serier för gymmet. Galet!

(null)


I helgen pratar vi om att dra ut och ska vi säga att corona fått sitt slut? Nej men snälla! Förstår ni hur länge jag och alla andra väntat! Stackars jävlar som sitter i familjefällan och ångrar det nu. Haha! Say no more! Btw har jag värsta hunken vid mig. Nej men snälla! Min kropp är i bättre form, mitt liv rullar på som aldrig förr och jag ska bli as full i helgen. Vad kan gå fel? Jo allt! Haha! Men det är livet!

(null)


Nog om detta. Slänger upp lite bilder från senast när jag hinner och har tid. Nu ska gumman deffa och bli lika het som alltid på dansgolvet. Vart det bär av vet vi inte. Men bara inte rundan går på mer än 3000 som helgen nu senast. Haha! Ett tag trodde jag att jag skulle dö av att vara bakis. Men överlevde det också. Haha!

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress