Hej på er!


Hoppas allt är bra med er och att ni mår bra. Själv mår jag bara fint och sitter på stationen i Skövde…. Jag glömde mina nycklar i Göteborg. Väldigt typiskt mig och där av att jag inte kommer in i min lägenhet. Haha! Inväntar mina föräldrar som ska bli min räddning. Haha! Tyckte dagen flöt på. Allt rullade och nu. Haha! Ännu en motgång eller vad ska man säga. Haha! Fast i Skövde och kan inte göra något då jag har lillen med mig.

(null)


Jag hade i vanliga fall inte brytt mig. Men nu är det så att jag ska båda spela in podd, ta min utväxt som växer som Amazonas regnskog. Redigera podden och köpa fransar. Som ni hör är jag fullbokad. Klockan är redan 13:05 och jag har inte hunnit med något. Haha! Imorgon är jag eventuellt ledig. Får väl börja ta ut löshåret och gå runt som skallepär imorgon. KUL!

(null)


Nu ska jag försöka redigera lite bilder under tiden jag väntar på mina föräldrar. Detta och massa till ska jag berätta om i podden. Samt lägenheten i Göteborg. Som ni hör. Jag har inte ens tid att läggas i på psyket. Slänger in lite bilder från i helgen inne på NK. Trevlig söndag, puss på er alla finisar 😘


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress