25 juli 2018

Köp AC

Allmänt

<Inlägget innehåller betallänk>

Toppen hittar ni Här, Byxorn hittar ni Här
Armbandet hittar ni Här, Skorna hittar ni Här

Go morgon alla sötnosar! Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott. Själv mår jag super och är i full gång med att göra mig redo för dagen. Solen skiner och det är super varmt. Jag funderar allvarligt införskaffa mig en AC som ska gå under sommaren. Helt sjukt vad vädret levererar och egentligen dumt att klaga. Men tänker på alla äldre och djur som kanske inte har samma möjlighet att fly undan värmen.


Nu är jag också klar med tvätten och det blev super! Skönt att få undan saker som stått. Jag gillar pyssla här hemma och finns tiden brukar jag gärna göra detta. Imorgon ska även killen till norrland. Jag valde att stanna kvar här hemma istället för att flänga runt. Dessutom behöver mitt fulla fokus vara här. Sen valde jag också att stanna kvar av en annan anledning med det sparar jag till podden. haha!

Senare ikväll ska vi eventuellt ut och äta lite gott. Vet dock inte helt säkert vilken resturang som blir. Men lite sugen på indiskt. Satt igår och knepa ihop en video och jag blev riktgit nöjd över den. Sällan jag blir det faktiskt. Dock finns det lite små saker. Men ska kika på nytt redigering program inom snar framtid. Kanske man slipper det? :)