(null)

Hej på er!


I helgen när vi gick ut rök min nagel. Den bokstavligt talat flög av. Haha! Och någonstans där gick det bara utför. Haha! Men nu är det problemet äntligen fixat! Då mitt nya simkort inte kommit än. Kunde jag inte rådfråga Martin Molin. Min livsguru om mina 780 olika problem. Jag stöter på här i livet. Tex om en bruten nagel kan påverka min psykiska hälsa. Efter åkt till A6 helt i onödan (då dom sa att dom hade tid, vilket dom inte alls hade), fick jag åka in till stan igen. Där jag funderade i bilen. Vad fan gör jag nu? Efter lite googling hittade jag en salong och fick tid direkt av en jätte gullig tjej. Nu har jag redan min nageltjej och vill inte byta. Men om jag inte hade haft henne, hade jag valt den nya jag var hos! Verkligen super gullig och älskade inredningen.

(null)

Under tiden jag väntade på min tur dvs 20 min. Passade jag på att köpa en Read Bull. Haha! Jag och mitt beroende. Men när jag satt där på salongen. Såg hur det som en gång varit helt. Bli helt igen. Det kändes som att jag mer eller mindre blev född på nytt. Och mitt mående blev mycket bättre! Ni vet den där känslan efter ett breakup och man inser, jag behöver ingen man. Haha! Nej, men ni förstår! Dock kändes det som att jag var otrogen. Haha! Då jag gick till en annan. Har ni också känt så? Ni vet när man inte kan få tid hos samma frisör, nagelsalong eller dylika? 

(null)

Sen stack jag till gymmet och därpå åkte jag till Coop för att handla. Tro inte ni att jag glömmer min mobil. Haha! Fick vända och åka och hämta den. Ibland är det ett under att jag kan bo ensam. Haha! Jag söker inte en "vanlig" man. Jag söker en barnvakt. Haha! Imorgon ska jag till Skövde och lämna min datorn… IGEN. Mitt liv säger jag, mitt fucking liv. Haha!

(null)